În vederea prevenirii raspandirii virusului Sars COV-19 si in conformitate cu legislatia in vigoare vom lua măsuri preventive pentru a proteja sănătatea și siguranța tuturor participantilor la eveniment. 

       DECLARATIE COVID-19 – Toți reprezentanții cluburilor și tutorii minorilor trebuie să semneze o declaratie pe proprie raspundere din care sa reiasa ca nu au avut contact cu persoane infectate înainte de sosirea la competiție. Declaratia va fi pusa la dispozitia participantilor de catre instructorii cluburilor participante si va fi lasata la intrare , in zona de distribuire a bratarilor.

VERIFICAREA TEMPERATURII – Tuturor participantilor li se va lua temperatura la intrarea in locatie si nu se va permite intrarea daca depaseste 37.3 Grade Celsius .

MASCA OBLIGATORIE – Toți participanții din orice zonă publică (inclusiv curte interioara, sala de schimb, sala de spectacol, toalete) vor fi obligati să poarte masca de protectie. Doar dansatorii își pot scoate măștile pentru spectacolul de pe scenă daca doresc acest lucru.Purtarea mastii pe scena nu va duce la depunctarea dansatorilor . 

LIMITA DE ACCES  – In sala de concurs este permis accesul doar a unui insotitor/tutore.  Zonele de acces vor fi marcate , iar echipa FSRE va asigura fluxul continuu al participantilor. 

ACCESUL PARTICIPANTILOR

  1. Accesul spectatorilor este permis numai cu certificat verde si in limita a 30% din capacitatea  salii , cu distanta legal admisa intre scaune.
  2. Accesul dansatorilor cu varste pana in 12 ani (neimpliniti) este permis fara test.
  3. Accesul dansatorilor cu varste mai mari de 12 ani este permis numai cu un test antigen efectuat la o clinica sau dovada vaccin.
  4. Accesul coregrafilor este permis atat cu certificat verde, cat si cu test rapid.
  5. Accesul in sala de spectacol se face cu maxim 50 minute inainte de ora de intrare anuntata in desfasurator
  6. Este admis un singur adult ca insotitor doar pentru copiii pana in 12ani.

PREMII – Diplomele si medaliile se vor inmana instructorilor inainte de evolutia dansatorilor pe scena, odata cu verificarea melodiilor.

FESTIVITATEA DE PREMIERE – La finalul fiecarei sectiuni se va organiza festivitatea de premiere ce consta in inmanarea trofeelor si premiilor speciale. 

Respectarea acestor reguli este obligatorie! Va multumim!